https://orabrailei.blogspot.com/

ORA BRĂILEI - VIRGIL ANDRONESCU * DIN 2011: ȘTIRI * INFORMAȚII * ATITUDINE * ARTICOLE * INTERVIURI * COMUNICATE * CULTURĂ * EVENIMENTE

IMAGINI/ Lansare de carte / „Fragmentarium” de Adrian Victor Vank la Libraria Carturesti, Mall Braila

 Foto-video, Virgil Andronescu:
 
Prezintă, alături de autor:
Dr. Claudiu Eduard Brăileanu (Biblioteca Județeană „Panait Istrati”)
Adriana Bănică Petre (coordonator Serendipity Book Club)
Manuela Alma Ciornei (judecător, Tribunalul Municipiului București)
Invitați speciali:
Elena Dițu (redactor, Editura Creator)
Georgiana Chiratcu (referent literar, Editura Creator)

 DESPRE CARTE

„Fragmentarium fixează o dată pentru totdeauna marile teme ale autorului. Folosind găselnița memoriei pentru a discuta despre legături de familie, sacrificiul pentru binele celor apropiați sau dragoste, romanul este un joc caleidoscopic al timpurilor, un melanj de viziuni și vise, de obsesii și elemente fanteziste, care se întrepătrund într-un studiu excepțional al proceselor vieții interioare.” - Adriana Bănică Petre (coordonator Serendipity Book Club).

DESPRE AUTOR

Adrian Victor Vank a absolvit Universitatea București, Facultatea de Drept. Magistrat de carieră, a fost șef Secție penală, vicepreședinte și președinte al Judecătoriilor din Galați și Brăila. A publicat pe bloguri precum Magistrat.ro (nepublic), Metalhead.ro , dinoffside (blog personal nepublic). Scrierile sale s-au bucurat întotdeauna de aprecieri numeroase atât datorită verbului cu care taie nemilos realitatea, cât și a umorului rafinat cu care îl însoțește. A debutat în volum, în 2019, cu Dresorul de cactuși. Datorită culturii muzicale a autorului, valorificată în carte, Dresorul de cactuși a fost declarat de radio Guerrilla "romanul cu cea mai bună coloana sonoră".

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii