Ora Brăilei - Virgil Andronescu

Brăila redevine, în octombrie, pol al muzicii de cameră:/ SUBITO – Festivalul Național al Muzicii de Cameră


În perioada 4-6 octombrie 2024, orașul Brăila va fi învăluit din nou de mantia sunetelor de o delicatețe rară, căci SUBITO – Festivalul Național al Muzicii de Cameră revine, preschimbat în cea de a treia ediție, chemând laolaltă pasionați, maeștri și tineri virtuozi ai acestei arte sculptate în timp și suflet. SUBITO nu este doar un festival, ci o celebrare grandioasă a muzicii de cameră, unde fiecare privire schimbată între interpreți și public devine o poveste despre sensibilitate, frumusețe și comuniune artistică.

Ediția din acest an aduce pe scena Casei Tineretului și cea a Filarmonicii ansambluri de renume din întreaga țară ce își vor demonstra măiestria în fața unui public cultivat, în așteptarea sublimului. Diversitatea programului muzical va îmbrățișa lucrări celebre din repertoriul de gen, dar și compoziții mai puțin cunoscute, însă de o frumusețe tulburătoare, oferind un echilibru între tradiție și descoperire artistică.
Filarmonica „Lyra – George Cavadia”, alături de Consiliul Județean Brăila, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și Primăria Municipiului Brăila, vă invită la acest omagiu adus muzicii de cameră în perioada 4-6 octombrie, în cadrul a cinci evenimente care promit a fi experiențe de neuitat, în care arta devine liant între generații, emoții și idealuri.
SUBITO – Când muzica vorbește limbajul inimii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii