Ora Brăilei - Virgil Andronescu

SCRISOARE EVENIMENT/ ,,...în vederea atribuirii numelui „Petre Crăciun” Bibliotecii Comunale Adunații Copăceni"


Astăzi, Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” din Giurgiu, pe care eu o numesc „biblioteca de acasă”, a trimis, prin doamna manager Daniela Bardan, o scrisoare consiliului local al comunei Adunații Copăceni, în care eu locuiesc de 16 ani.

În esență, subiectul era următorul: „Vă spunem atenției propunerea noastră în vederea atribuirii numelui „Petre Crăciun” Bibliotecii Comunale Adunații Copăceni. Această propunere se bazează pe realizările și contribuțiile de valoare în domeniul culturii ale scriitorului giurgiuvean Petre Crăciun”.
Nu știu ce va decide consiliul. Răspunsul meu pentru biblioteca județeană a fost următorul:
„Am primit, sunt foarte onorat și deosebit de impresionat de gestul și de scrisoarea dumneavoastră. Indiferent de decizia consiliului local al comunei unde locuiesc de 16 ani, demersul Bibliotecii Județene „I.A. Bassarabescu” rămâne el însuși un gest cultural neprețuit, menit să contribuie la atragerea elevilor din localitate spre valorile culturii județene și naționale.
Vă felicit pentru modul constant și unic prin care știți să creați punți solide între oamenii de cultură giurgiuveni și cititorii de toate vârstele, cei mici fiind - cum este și firesc - în centrul preocupărilor Dumneavoastră.
 
Cu deosebită considerație,
Petre Crăciun

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii