https://orabrailei.blogspot.com/

ORA BRĂILEI - VIRGIL ANDRONESCU * DIN 2011: ȘTIRI * INFORMAȚII * ATITUDINE * ARTICOLE * INTERVIURI * COMUNICATE * CULTURĂ * EVENIMENTE

ANUNT UMANITAR/ Ajutati-l pe Erik sa se insanatoseasca!


,,Băiețelul din imagine este Erik.

Are 8 luni, o carte cu animale, un stetoscop, câteva jucării și o minge.
Mama lui, Mariana, și-a dorit ca băiețelul să știe cum face pisica și câinele, cum se învârte o minge, cum se vede cerul și ce înseamnă să descoperi lumea chiar și într-o boxă de spital.
Pentru că puiul de om, născut cu o malformație rară a intestinului, o mutație genetică, se află internat la "Marie Curie" din primele zile de viață. La nici o lună a fost transferat în secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți, loc care i-a devenit "acasă" și "familie".
De atunci, Erik e hrănit parenteral și în timp a învățat să primească din ce în ce mai mult lapte, îmbogățit cu substanțe nutritive.
Mama lui așteaptă ziua în care vor pleca acasă, unde îi așteaptă tatăl, pompier, și cele două surori mai mari.
Erik e bucuria tuturor. Inclusiv a asistentelor și a rezidenților care îl pregătesc pe micuț în tainele meseriei de medic. Doar vedeți că are și stetoscop.
Din boxa cu jucării a lui Erik se vede bine șantierul. Șantierul care în curând se va transforma într-o secție mai mare de Terapie Intensivă neonatală.
CONTURI: GANJAU MARIA RAMONA - LA BCR - RO68RNCB0247013095480003 ; MARIANA RAMONA GANJAU REVOLUT - RO68BREL0005541210000100.
 
Îți mulțumim din ❤️!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii